Darbuotojų atranka: kaip atpažinti talentą?

Irma Suraučiūtė Čekauskienė

105
Pirkti dalimis
12 valandų konkrečios informacijos

5 valandos

Kartu su 5 val. trukmės video medžiaga gausite atrankos procesą palengvinančius klausimynus, testus ir lenteles.
Skaitmeninis Baigimo pažymėjimas

PAŽYMĖJIMAS

Peržiūrėjus video mokymą, sugeneruojamas el. pažymėjimas, kurį galėsite atsispausdinti arba prisidėti į savo LinkedIn profilį.

Lektorė Irma Suraučiūtė Čekauskienė – verslo psichologė, koučingo ir personalo valdymo specialistė. Irma konsultuoja įmonių vadovus personalo valdymo klausimais, atlieka darbuotojų atrankas arba dalyvauja jas vertindama.

Lektorės darbo patirtis – tai daugiau nei 13 metų konsultuojant įmones ir vedant psichologijos seminarus. Lektorės žinių pateikimo stilius – aktyvūs ir netradiciniai mokymų metodai. Ji turi talentą net rimčiausius ir konservatyviausius klientus įkalbėti karpyti snaiges, dėlioti domino, gaminti seilinukus, šokinėti kaip kengūras ar krėsti kitus beprotiškus dalykus ir iš to pasisemti maksimalios naudos bei įgytą patirtį pritaikyti įmonės veiklai.

Video kursas „Darbuotojų atranka: kaip atpažinti talentą?“ išspręs vieną sudėtingiausių kiekvienos įmonės uždavinių – kaip efektyviai atlikti darbuotojų atranką. Atsakymus į klausimus, ką ir kaip daryti, kad sutaupytumėte savo laiko, įmonės pinigų, nenuviltumėte klientų ir nesugadintumėte įmonės įvaizdžio išgirsite iš Irmos Suraučiūtės Čekauskienės – profesionalios personalo valdymo specialistės.

Šis kursas padės maksimaliai sustiprinti interviu patikimumą, susikurti savo kandidatų vertinimo metodų „krepšelį“ bei išmokti naudoti įvairius „saugiklius“, padėsiančius priimti teisingą sprendimą. Kurso metu lektorė pateiks aiškią atrankos vykdymo struktūrą, technikas bei idėjas, kaip darbuotojų atranką padaryti dar efektyvesnę ir įvairesnę.

Dauguma vadovų darbuotojų paiešką įvardina kaip vieną sudėtingiausių užduočių bei pripažįsta, jog yra priėmę bent vieną neteisingą su atrankomis susijusį sprendimą. Atrankų efektyvumą apsunkina tai, kad dažnai įmonės neturi galimybių naudoti adaptuotų psichologinių testų, neįvertina kandidatų gebėjimų sudaryti teigiamą pirmąjį įspūdį ir „pagražinti“ savo privalumus.

Įsigijus video kursą „Darbuotojų atranka: kaip atpažinti talentą?“ gausite ne tik žinių, bet ir įrankių, kurie palengvins atrankos procesą. Tai pirminio interviu klausimai, struktūruoto interviu klausimai vadovams ir vadybininkams, kūrybiškumo, strateginio ir loginio mąstymo vertinimo testai, kandidatų palyginimo ir atrankos lentelės.

Peržiūrėję video kursą „Darbuotojų atranka: kaip atpažinti talentą?“:

  • gebėsite išsigryninti atrankos kriterijus;
  • mokėsite uždavinėti provokacinius klausimus;
  • sužinosite, kaip įvertinti kandidatų loginį mąstymą, kūrybiškumą ir emocinį intelektą;
  • žinosite, kaip sudaryti efektyvų klausimyną;
  • įgusite profesionaliai vesti darbo pokalbio interviu;
  • išmoksite analizuoti kandidatus;
  • pradėsite taikyti netradicinius kandidatų vertinimo metodus;
  • išmoksite patikrinti kandidatų sąžiningumą, patikimumą ir konfliktiškumą;
  • racionaliai ir teisingai pasirinksite tinkamiausią kandidatą.
Mokykis iš geriausių

Mokykis iš geriausių

Visi lektoriai sertifikuoti savo srities specialistai aktyviai dirbantys dėstomoje srityje.
Žiūrėk bet kokioj naršyklėj

Žiūrėk bet kokioj naršyklėj

Žiūrėk mokymus bet kokioje modernioje naršyklėje.
Nėra laiko apribojimų

Nėra laiko apribojimų

Žiūrėk mokymus tiek, kiek tau reikia.